Zie hieronder voor het recept!
Wat heb je nodig:
- 200g grove basismuesli
- 1 handvol gehakte noten naar keuze
- ca. 40g suiker.
Meng alle ingrediënten in een koekenpan en zet op
het vuur. Roer continue goed om, zodat er niets aanbrand. De suiker karamelliseerd
en mengt vanzelf met de muesli en de noten.
Laat de suiker compleet smelten, maar laat het geheel niet te bruin worden.
Zodra het naar een paar minuten klaar is, stort je de hete massa in een kom of een met bakpapier bekleed bakplaat en laat je het afkoelen. Grotere, aan mekaar hangende, stukken kun je later makkelijk met een lepel uit elkaar breken.
Laat de suiker compleet smelten, maar laat het geheel niet te bruin worden.
Zodra het naar een paar minuten klaar is, stort je de hete massa in een kom of een met bakpapier bekleed bakplaat en laat je het afkoelen. Grotere, aan mekaar hangende, stukken kun je later makkelijk met een lepel uit elkaar breken.
(English version see below)
You
need:
- 200g of basic musli
- 1 handful of crunched nuts
- about 40g of sugar
- 1 handful of crunched nuts
- about 40g of sugar
Mix
all the ingredients and heat up in a pan. Keep stirring while heating the
mixture, so nothing can scorch on the bottom of the pan. The sugar caramelises and
mixes with the muesli and the nuts. Let the sugar melt completely and take care
that the mix is not getting too brown. As soon as it's ready after a few
minutes, put the mix in a bowl or on a baking tray with baking paper and let it cool completely. Bigger
pieces can be made smaller by using a spoon.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen